Haanja Triatlon 2021

Peipsiääre SAR päästjad olid sedakorda kohal turvalist ujumist tagamas Haanja Triatlonil. Suurima heameelega osaleme edaspidigi aktiivsete kogukondade sündmustel. Sedakorda toetas kogukond ka meid, suur tänu korraldajatele nii toetuse, meeleoluka ürituse ja vahvate võistlejate eest.

Veelgi enam, võtsime vastu pakutud väljakutse ning lõime kaasa meeskondlikul võistlusel oma mitmekesise segakonnaga, kus oli esindatud mees-, nais- kui ka järelkasvu esindav noor päästja, kes muuhulgas said oma esimese triatloni võistlejakogemuse.

Poole meeskondliku triatloni osalustasudest – 245 eurot annetasid Haanja Triatloni korraldajad MTÜ Peipsiääre Järvepäästele. Toetussumma läheb meie päästekaatrile treileri ostuks, tänu millele muutub liikumine sellistele üritustele oluliselt lihtsamaks.

https://www.facebook.com/Haanjamaraton